Zoneterapi

RAB behandler - få tilskud fra "danmark"

Hvad er zoneterapi?

Under og på fødderne findes der et ”landkort” over den menneskelige krop. Hver del af kroppen har en zone på fødderne, som kaldes en reflekszone.
Hvis der er ømhed i en reflekszone er der tale om en ubalance i den tilsvarende del af kroppen, dvs. et ”sted” der ikke fungerer optimalt.
Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer, kan zoneterapeuten påvirke organerne til en bedre funktion, og dermed genoprette kroppens balance.

Hvordan virker zoneterapi?

Zoneterapi stimulerer blodomløbet og energistrømmene i kroppen.
Herved brydes diverse ubalancer i kroppen, og når kroppen kommer bedre i balance får man mere energi.
Mange bruger zoneterapi, selv om de ikke har helbreds-problemer. De gør det for at vedligeholde en god sundhedstilstand og som forebyggende behandling.
Det er vigtigt at drikke rigeligt vand især efter behandling for at hjælpe affaldsstofferne ud af organismen

Zoneterapibehandlinger gives til voksne og børn i alle aldre.

Zoneterapi kan f.eks. afhjælpe allergi/høfeber - mavegener/ forstoppelse - undelivsproblemer - gener ved overgangsalder - stress symptomer mm.

Tavshedspligt.

Zoneterapeuten har tavshedspligt, og registrering af CPR nummer anvendes udelukkende til indberetning til Sygesikring Danmark, hvis du er medlem heraf.
Af hensyn til behandlingen føres en journal, som klienter er velkommen til at læse

Hvor mange behandlinger skal der til ?
Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger der skal til. Nogle lidelser kan klares med få behandlinger, andre kræver flere.

RAB - behandler

Betyder registreret alternativ behandler, dvs jeg er registreret og godkendt som behandler i foreningen af Zoneterapeuter i Danmark ZCT

Vil du kontaktes, så udfyld formularen

Tak for din henvendelse, vi kontakter dig hurtigst muligt.